Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.07.30

Július 30.

Inkább a minőség mint a mennyiség (Merkúr – Neptunusz trigon, Merkúr – Jupiter oppozíció)

A mai napon a kommunikációt, a logikát jelentő Merkúr áldásos kapcsolatban áll a művészi képességet, az érzékenységet megmutató Neptunusszal. A két égitest energiája a szép beszédet, az irodalmi érzéked adja – ezért ma különösen brillírozhatunk az önkifejezés terén, nem lehet akadály elmondani, leírni a gondolatainkat, könnyen megy a tanulás, az ismeretek befogadása. Szintén ma hat a Merkúr és a mindenből sokat adó, a sok pénzt is jelentő Jupiter szembenállása. Ez az energia az egyik oldalt látja egyszerre: vagy a kommunikáció fontosságát, vagy a siker elérését, az anyagi bőséget, mindenáron. Mivel az a lehetőség, hogy csak egyiket vagy csak a másikat válasszuk, lehetetlen, marad a kétség, a kérdés, hogy mi a jó? Éppen ezért, meglehet, hogy jobb a minőségi, értelmes, elragadó kommunikációt előnyben részesíteni ma, és a bizonytalanságot, a választás keresését inkább félretenni.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Oldott T kvadrátok, energetizált Misztikus Négyszög (Merkúr, Jupiter, Neptunusz, Fekete Hold Lilith, aszteroida Lilith, Astraea)

Ma ismét a Rák Merkúré a főszerep, és ismét a kommunikációd hatékonysága változhat – s hogy pozitív vagy negatív irányban, az a körülményektől és a hozzáállásodtól függ. Az idei év legjótékonyabb világ-fényszöge, a Jupiter – Neptunusz szextil (optimista álmok) adja az egyik sarkát annak a Misztikus Négyszögnek, amely a harmóniát biztosítja, a másikat a még mindig hatótávolságon belül álló Merkúr – Astraea szextil (sorsváltoztató beszéd). Viszont, mivel a Merkúr szembekerül a Jupiterrel (kommunikációs túlzások), ráadásul egy kardinális T-kvadrátot is alkotnak a Kos Fekete Hold Lilithtel (harcos, bátor helytállás), a Nyilas aszteroida Lilith pedig a Neptunusszal és az Astraea-val ütközik, ma tényleg bármi megtörténhet, különösen akkor, ha vannak állásaid a jegyek 20-21. fokán. S mivel az alakzatot a Merkúron kívül lassú mozgású égitestek alkotják, még napokig hatótávolságon belül is marad.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérlek, lépj be hogy kommentelhess.