2018. Nyári workshopok

Nyári workshopjaink:

A workshopok abban az esetben kerülnek megrendezésre, ha kellő számú érdeklődő jelentkezik.

A hétköznapi workshopok általában félnaposak és délután kerülnek megrendezésre (14:00-17:30). A hétvégi workshopok teljes nap tartanak.

A részvétel minden esetben regisztráció köteles: regisztrálni a workshop mellett megadott email-címen vagy a lenti regisztrációs űrlapon lehet.

A workshopok díjai:

  • félnapos: 10.000,-Ft
  • 1 napos: 20.000,-Ft
  • 2 napos: 40.000,-Ft

 

Fényszögek, konfigurációk és oldásaik (1/2 nap)

Május 4.

A fényszögek biztosítják a születési képletben az energiaáramlást, összekötik, és működtetik az égitesteket. Az azonos fokon álló égitestek által létrehozott nagyon pontos fényszögek fényszög-képeket (konfigurációkat) alkotnak. Ezek értelmezése és lehetséges oldásaik adják a képlet leglényegesebb elemeit

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Házak és tengelyek részletes értelmezése (1/2 nap)

Május 11.

Az asztrológiai házak és a két főtengely pontjainak átfogó elemzése elengedhetetlen a helyes képlet értelmezéshez, mert feltárja azokat az életterületeket, ahol az egyes bolygók hatni képesek.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

A három progressziós holdfázis

Május 27.

A Holdnak két ciklusát ismeri és alkalmazza az asztrológia: a sziderikus ciklus az állatövi jegyekben történő haladását, a szinódikus ciklus pedig a Hold fázisait követi. De van egy harmadik ciklus is, amely a deklinációs állások változásait figyeli. Ez utóbbi a pénzügyi asztrológia egyik eszköze, azonban remekül lehet előrejelzéseknél használni. A három holdfázis táncának segítségével feltérképezheted az egész életedet, láthatóvá és érthetővé válik az idő minősége.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Asztrológia és egészség; halál képletek

Június 23.

Az egészség-betegség fontos téma a születési képletben. Nincs valódi „betegség-konstelláció”, de a betegségre hajlamosító tényezők jól felismerhetők és azonosíthatók. A halál a modern asztrológia egyik tabu-témája, pedig a régiek fontosnak tartották, és ki is tudták számolni a pontos idejét. A karmaasztrológia erre nem vállalkozik, arra azonban igen, hogy az életvég minőségét értelmezhessük, illetve, hogy megkeressük, vajon mik jelezhetik az életvéget, vagyis azt az időben nem visszafordítható eseménysort, amely végül elvezet a fizikai halálhoz.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Tarot és asztrológia

Június 30

A tarot Nagy és Kis Arkánumai szoros kapcsolatot mutatnak az asztrológiával. Az egynapos workshop során megtanuljuk a lapok alapjelentését és azokat a módszereket, amelyekkel a két ősi divinációs tudományt összekapcsolhatod.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Reinkarnációs párosok

Július 1.

Vajon hogyan lehet megállapítani, hogy két születés között nemcsak kapcsolat van, hanem az egyik (a most élő) a másiknak egy előző korban élt reinkarnációja? Vannak olyan asztrológiai módszerek, amelyekkel viszonylag pontosan megállapíthatók a jellegzetes kötések.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Tehetség, siker, különleges képességek és pszichopátia

Július 21.

A születési képlet megmutatja azokat a képességeket is, amelyek többféleképpen is megnyilatkozhatnak: tehetségként, sikerként, de pszichopatológiás reakciókként is. Az egynapos workshop alatt megtanuljuk felismerni és értelmezni ezeket a jeleket.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Az Avatar képlet: a lélek belépése a 3Ds térbe

Július 22

A dimenziók közötti kapuk csak Újholdkor és Teliholdkor nyílnak meg, a születendő lelkek is ilyenkor kelnek át. Megérkeznek a köztes tér pályaudvaraira, és várják a megtestesülést. A születési képlet utolsó simításai is ekkor történnek meg. Minden születéshez tartozik egy Avatar (átlépés) képlet, amely a lélek alapvető szándékait rögzíti, s az egynapos workshop megmutatja, hogyan érdemes fejteni az Avatar állásait.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Babiloni vizuális  asztrológia

(2 nap)

Július 28-29.

Az eredeti csillagbölcselet bölcsője Mezopotámia és Egyiptom volt, az innen származó ismeretekre épült rá a hellén korszakban az, amit ma tradicionális asztrológiának tartunk. A két nap alatt megtanuljuk, hogyan vizsgálták a kaldeus papok az eget, milyen szabályszerűségekre jöttek rá, és hogyan lehet ezeket hasznosítani a karmikus olvasatokban.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

Aszteroidák, kentaurok, állócsillagok

(2 nap)

Augusztus 25-26

A kronobiológiai pszichogenetika pillanatok alatt ad bőséges információt magunkról, vagy más emberről. Csupán egy születési dátum alapján fizikai, érzelmi és szellemi szinten egy-egy dinamika pár segítségével olyan mély és belsőséges (és mindeddig rejtett) mozgató erők fedhetők fel önmagunk előtt, amik a mindennapokban a háttérből irányítva előidézik életünk boldog vagy épp boldogtalan pillanatait.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

 Karmikus mélyrétegek (2 nap)

Szeptember 1-2.

A képletfejtés második szakaszával ismerkedünk meg részleteiben, és két nap alatt megtanuljuk, hogyan lehet felfedni a karmikus mélyrétegeket az aszteroidák, a kentaurok, az állócsillagok és más összetevők segítségével.

Előadó:  Griga Zsuzsanna

 zsuzsanna.griga@gmail.com

 

Jelentkezési adatlap a workshopra: