Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.09.11

Szeptember 11.

Ego vagy érzékenység? (Nap – Neptunusz oppozíció) 

A mai napon a személyiséget jelképező Nap és az érzékenységet, a felsőbb dimenziókkal való kapcsolatot, a túlzásokat, a művészi képességet jelentő Neptunusz áll szemben egymással.
Ma tapasztalhatod, hogy egóból, a saját szempontjaid, elképzeléseid alapján nézed a dolgokat, minden mást félretéve – vagy érzelemmel, beleéléssel, odaadással, akár önmagad feladásával. Nem lehet ennyire elválasztani a személyiségfejlődést a megérzésektől, az intuíciótól, azonban csak a rózsaszín ködben, a föld felett lebegve szintén nem fogsz sikerrel járni. Ha döntési helyzetben vagy, kérj tanácsot egy jó baráttól, vagy próbáld esetleg úgy közelíteni a kettőt, hogy ne rugaszkodj el a valóságtól, járj a földön, de hagyj benne mindig érzelmet, szívet is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: A Hygiea az Oroszlánba lép

A szent terek és tiszta élethelyzetek aszteroidája elhagyja az érzelmes, vizes Rákot, ahol a családi kapcsolatokat segítette rendbe rakni, és átlép a tüzes, kreatív Oroszlánba. A következő hetekben arra teremt lehetőséget, hogy önmagadra koncentrálj, és ha komolyan veszed a létezésed aspektusait – nem csak a fizikai, hanem a lelki és szellemi szinteket is –, akkor az összest sikerülhet egészségesebbé formálnod.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérlek, lépj be hogy kommentelhess.