Dr Kézdi Andrea

Numerológus

A Spirit Flow módszer megalkotója

Tantárgyak:

Bemutatkozás:

Már fiatal koromban szenvedélyem volt a múlt kutatása.

Mindennek szerettem volna tudni a történeti hátterét. Döbbenetes felfedezéseket tettem a múltban, és olyan furcsaságokra figyeltem fel, amikről soha, senki nem beszélt. Szkeptikus voltam. Nem hittem el, hogy a tarot, a cigánykártya, a francia vagy magyar kártya segítségével meg lehet jósolni a jövőt. Azt meg végképp nem gondoltam, hogy a tarot-kártya történetének kutatása során felfedezem a legfontosabbat: a kártya nem csak, sőt elsősorban nem jóslásra való. Még csak nem is meditációra, bár arra is nagyszerűen használható. Egyszerűen a  régi korok üzenetét hordozza, átadva azok titkos tudását. Egy csodálatos, történelem előtti korokból származó üzenetet a világ keletkezéséről, az emberek archetípusairól, tulajdonságairól. Fantasztikus, és mai ésszel felfoghatatlan módon állították össze a kártyákat egy bonyolult képi és numerológiai kóddá. Több mint 20 éve foglalkozom ezzel a csodával, és mindennap újabb és újabb felfedezések várnak rám.

 

 

 

 

A tarot vezetett el a numerológiához is. Nem érti meg a számok titkait, aki nem használja a tarót és a kártyák jelentését sem tudja igazán megfejteni az, aki nem ismeri a numerológiát. A szám

ok titkos tudománya nem csak arra jó, hogy megismerjük magunkat és a világ működését, hanem segít a változtatásban is, hiszen egy névváltoztatás, egy másik lakcím vagy akár csak a kocsink rendszámának megváltoztatása a sorsunkat is más irányba viheti.

Az utóbbi időkben egy teljesen új életvezetési és önismereti módszert dolgoztam ki, amit már egy ideje tanítok is. A Spirit Flow az emberi kapcsolatokat térképezi fel és csodás segítség a kapcsolatok változtatásához is. A megjelenő új energiák és tudás, elsősorban a kvantum mechanika segítségével átprogramozhatjuk az életünket.

A Tiszta Forrás Intézetben 2004 óta tanítok. Kezdetben tarót és numerológiát is tanítottam. Jelenleg a tarót régi tanítványom és barátom tanítja, én csak a numerológiával kapcsolatos tudást adom át a hallgatóknak.