’Dr. Luzsinszki László (ppd)

Tantárgyak:

Bemutatkozás:
Alternatív humán medicina parabolikus professzor ’Dr. Luzsinszki László (ppd) parapszichológus mester, reiki mester, agykontroll és transzcendentális meditáció.
Gépészként, kb. hat évig terveztem felvonókat, felvonófelügyelő és emelőgép szakértő vagyok. 1972 óta klasszikus, tánczenei és jazz zenész, kedvencem a spanyol zene, természetesen gitáron.

Flegmatikus, önfeláldozó és produktív vegyes vagyok,  ez minden képességet és lehetőséget és hátrányt tartalmaz.
Kb. 2000 – ben végeztem a Mantra Szabadegyetemen, a parapszichológia és a kronobiológiai pszichogenetika a fő szakterületem, olyan volt, mint ha mindig is tudtam volna.
Ehhez társul az agytevékenységgel kapcsolatos affinitásom, és a „megmagyarázhatatlan” jelenségek fizikai magyarázata, és ezek bemutatása, aura látás, aura érzékelés, információ szerzés különböző technikákkal.

A Tiszta Forrás Intézetben a kezdetek óta tanítok, mindezeket oktatom, bemutatom, és kapcsolom a korélettanhoz, a fizikához, az agyműködéshez, többszintű rálátást biztosítva.
Oktatom a pszichotron készülékek működését, készítését, programozását, elméleti és gyakorlati szinten. Oktatom a fájdalomcsillapítás több módszerét, a stresszoldást, a meditációt, a diagnosztikát, a víz, a tárgyak és a beteg programozását, fantomkészítést, és programozását.

Azért érdemes itt tanulni, mert eddig mindenki rádöbbent, hogy képes olyan dolgokra, melyeket a „csodák” birodalmába helyezett, és a tantárgyak szintézisét is megérti. Nem elhiszi, hanem megtapasztalja, és tudja.

Az általam tanított tantárgyak eredménye az intuitív problémamegoldás, ami ott kezdődik, hogy a kronobiológiai pszichogenetikával meg tudjuk állapítani, hogy adott személy milyen képességekkel és lehetőségekkel született, hogy működik fizikai, érzelmi és szellemi szinten, hogyan tesz, gondol és érez, hiszen minden ember más, és ugyanaz a betegség más és más gyógymódot igényel.
A képességek az élet minden területén alkalmazhatók, a szabályok betartásával.

Elérhetőségeim:
06-20/328-9857
luzsi@luzsi.hu