Eschwigné Varga Zsuzsanna

Parapszichológus

Numerológus

Bach-virág terapeuta

Tarot elemző

Bemutatkozás:

Elsősorban számmisztikával foglalkozom hosszú évek óta. Fenti tárgyakat tanítom a Tiszta Forrás Intézetben, a Mantra Szabadegyetemen és a Természetes Gyógymódok Szabadegyetemén. Szakterületem a párkapcsolati elemzés illetve egyéb kapcsolatok vizsgálata. /szülő-gyermek, testvérek, munkahelyi kapcsolatok stb./ Foglalkozom a számok és betegséghajlamok problémájával, a gyermekkarakterek nevelési gondjaival is.

Megjelent könyveim:

1. Atlantisz mágikus négyzete /2010/

Könyvemben bemutatom ezt az ősi számmisztikai rendszert saját felismeréseimmel kiegészítve, valamint a számok és a Bach virágok összefüggéseit.

2. Atlantisz Mágikus négyzet Tarotja /2013/

3. Párkapcsolat Atlantisz mágikus négyzetében /2015/

 

A tanítást hivatásnak tekintem, szeretném átadni sokéves tapasztalataimat az érdeklődőknek, tanítványaimnak.

Tanított tárgyak:

Számmisztika

A számmisztika az emberrel foglalkozik, az önismeret egyik ősi, önálló tudománya. A számok minőségi szimbólikus jelentését megismerve megérthetjük a mögöttük rejlő misztikus információkat. Nagy jelentősége van a születés idejének. Születési dátumunk számai alapján felépített négyzetet Numeroszkópnak nevezzük. E rendszer az élet minden tetületén használható. A számmisztika tudománya: – segít megismerni önmagunkat, – foglalkozik az életciklusokkal, megtanít arra hogyan használhatjuk ki lehetőségeinket az időben, – kulcsot ad párkapcsolati vagy egyéb kapcsolati problémáink megoldásához, kapcsolataink jobbátételéhez, – segít az életpálya kiválasztásában, – foglalkozik a számokhoz köthető betegséghajlamokkal, a betegségek lelki okaival, – segítsèget nyújt a gyermeknevelésben Stb. Ajánlom a számmisztikát mindazoknak, akik önmagukon akarnak dolgozni- akik emberekkel, gyerekekkel foglalkoznak.

Bach virág terápia

Edward Bach angol orvos írta le és alkalmazta előszőr ezt a szelíd terápiát. A tanítás tematikája: – Edward Bach élete, filozófiája gyógyításról, betegségről, gyógyulásról. – a terápia lényege,működési elve. – a virágok részletes ismertetése – a virágok 7 csoportja. – az eszenciák elkészítése, gyakorlat.

Eschwigné Varga  Zsuzsanna