Molnár Marianna

Mesterfokozatú parapszichológus

Kommunikációért felelős vezető      

Bemutatkozás:

Már gyerekkoromban érdeklődtem az asztrológia és a számok világa iránt.

Véletlenek és különféle asztrológiai és számmisztikai és egyéb spirituális  tanfolyamok hosszú sora kellett ahhoz, hogy 2013-ban végül is rátaláltam a Tisztaforrás Intézetre. Örömmel tapasztaltam, hogy itt végre egy helyen ennyi mindent és olyan mélységekben tanulhatok, amit máshol több helyen, több tanfolyamon keresztül sem sikerült elmélyítenem.

Amit az iskola különlegességének tartok, hogy a különböző tantárgyakat a második év végére szintézisbe hozza, azaz amit egy emberről meg lehet állapítani asztrológián keresztül, ugyanazt kronobiológián és számmisztikán, vagy akár grafológián keresztül is megtanítják megállapítani.

A kétéves tanfolyam elvégzése alatt olyan önismeretre tettem szert, amire a korábbi években nem találtam magyarázatot. Rengeteg miértre és hogyanra választ kaptam.

Tanulmányaim:

2013-2015              Tiszta Forrás Intézet              Parapszichológia szak

2015-2016              Tiszta Forrás Intézet              Parapszichológia mesterszak

2016-2017               Gyémántfa Tanoda               A Three In One Concepts®Program I-IV.

2016-                      Griga Zsuzsanna                     Transzcendentális Karmaasztrológus diploma

 

Jelenleg az intézet munkáját mint kommunikációs vezető segítem. A tanfolyamokkal,  képzésekkel, egyéb programokkal, honlappal kapcsolatos minden információért hozzám lehet fordulni az  info@tisztaforrasintezet.hu  email címen keresztül.