Sáfár Emese

Mesterfokozatú parapszichológus- karmaasztrológus

Elméleti oktatásáért felelős vezető

Tantárgyak:

Bemutatkozás:

„Gyermekkoromban volt egy kedvenc könyvem. Igazából sok kedvenc könyvem volt, de ezt különösen szerettem. Arról szólt, hogyan fedezte fel az ember a csillagos eget, mit gondoltak őseink a körülöttünk lévő világról és benne saját magukról. Abban a könyvben volt egy kép. Camille Flammarion alkotta, aki amellett, hogy az 1800-as években csillagászként élt Franciaországban, csodálatos metszeteket is alkotott a tudomány népszerűsítésére.

Akkor kisgyermekként elvarázsolt a kép. Elképzeltem, hogy elődeink felnézve az égboltra történeteket találnak ki róla, vagy történeteket olvasnak ki belőle. Láttam magam előtt, ahogy az égboltba fúrva fejüket megpillantják az „isteni” szférát és megértik a világunk működését. Azt a működést, melyről az épp uralkodó világnézet mindig nagy bizonyossággal állítja, hogy érti, de végül mindig kiderült, hogy nem igazán értünk mi semmit. Ez a gondolat pedig igen bosszantó volt számomra. El is határoztam, hogy annak rendje és módja szerint, felnőve én megértem a világnak a működését és benne a legfurcsább „képződményt”, az embert.

Felnőve hirtelen nagyon fontossá váltak a hétköznapok és csak később, valahogy az első Szaturnusz visszatérésem idején jutott eszembe, hogy valahogy valamiről elfeledkeztem útközben. Nem ez volt a magamnak tett fogadalmam. Így újra elkezdtem kutatni és ennek a kutatásnak eredményeképpen jutottam el Griga Zsuzsannához és rajta keresztül a Tiszta Forrás Intézet Parapszichológiai képzésére.”

Jelenleg magam is a Tiszta Forrás Intézetben tanítok, de saját tanulási utamon sem álltam meg és azt hiszem nem is fogok életem végéig. Legfőbb érdeklődési területeim közé tartozik a pszichológia (legfőképpen az integrál és transzperszonális megközelítés), a csillagászat, természetesen szinte minden asztrológiai irányzat, az okkult tudományok és a mágia. Hobbim a hivatásom, amit itt az iskolánkban végzek… ? … de a zenét is nagyon szeretem, mert varázsszer.

2019-ben a Mensa HungarIQa felvett tagjai közé. A hétköznapokban igazi „kocka” módjára 🙂 kontrolling vezetőként dolgozom.

Párommal és két kisgyermekemmel Budapesten élek.

Tanulmányok:

1997-2003              ELTE- BTK                                  Pedagógia szak

2013-2015              Tiszta Forrás Intézet-              Parapszichológia szak

2015-2016              Tiszta Forrás Intézet-              Parapszichológia mesterszak

2016-                      dr. Czakó Éva-                           Spirituális választerapeuta

2016-                      Griga Zsuzsanna-                     Transzcendentális Karmaasztrológus mesterdiploma

2017-                      dr. Czakó Éva-                           Spirituális Újjáépítés oklevél

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Az alábbi elérhetőségeken állok rendelkezésre mind az iskolai képzést illető kérdésekben, mind személyes konzultációra való igény esetén.

Sáfár Emese

kapcsolat@safaremese.hu

www.safaremese.hu