Forrás Fesztivál -Sáfár Emese

Részletek, jegyvásárlás: http://tisztaforrasintezet.hu/spiritualis-rendezveny/

Hogyan kapcsolódik az önismerethez a spiritualitás? Létezik spiritualitás önismeret nélkül? Ezt tudhatjuk meg Emesétől a Forrás Fesztiválon:

   Sáfár Emese

„Aki önismeret nélkül bármiféle vallásos vagy spirituális útra tér, ki van téve annak a veszélynek, hogy egész életét elejétől végig elhazudja.”- Müller Péter

Amikor gyerekkoromban űrhajós akartam lenni, nem gondoltam, hogy átvitt formában, de tényleg az leszek. Igazából azt hittem, a világot csak úgy érthetem meg, ha kirepülök és jól megnézem magamnak kintről, hogyan is működik.

Iskolás éveimben a kémia és fizika volt a kedvenc tantárgyaim, mert a dolgok atomokra szétszedésétől reméltem a válaszokat. Tudni akartam, mi a csuda van elrejtve minden létező mélyében.

Pár évvel később, okkult filozófiát olvasgatva rájöttem, hogy a világot úgy ismerhetem meg legjobban, ha legalább magamat megértem benne, aztán léphetünk előre. Ekkor vetettem bele magam a pszichológiai tanulmányokba, hogy a hőn áhított válaszokat onnan megkapjam.

Eltelt pár év… és rámszakadt az ég. 🙂 Az asztrológiához és spirituális gondolkodáshoz közel kerülve minden eddigi tanulmány egységében képződött le a fejemben.

A hétköznapok teremtő mágiáját alkalmazom az életemben, a maga sikereivel és kihívásaival együtt.

A Forrás Fesztiválon előadásomban a spirituális út és önismeret létjogosultságát és alkalmazhatóságát igyekszem körbejárni.

Sáfár Emese

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!