Dr. Kézdi Andrea- Eleve Elrendeltetett Kapcsolatok

Mindenki a nagy Ő-re vár, szeretne egy esélyt arra, hogy megtalálja az igazit. Ez a vágyakozás általános emberi tulajdonság, nemtől és kortól független.

Valóban mindenkinek megvan az „igazi” párja?

 

Amikor két ember egymásba szeret, akkor úgy érzi, hogy megtalálta azt, akivel az egész életét le akarja élni. Sokszor fordulnak hozzám szerelmi ügyekben és bár érzem, hogy azt várja a kérdező, hogy azt mondjam megtalálta az igazit, sokszor látom, hogy nem illik össze a két ember.

 

Rossz hírem van, mert minden kapcsolat valamilyen szinten karmikus. Amikor két ember találkozik, akkor dolguk van egymással. Minden kapcsolatnak, még egy  egyéjszakás kalandnak is megvan a maga „karmája”. Vagy letudunk vele valami régi adósságot, vagy éppen „keletkeztetünk” egy újat. Amikor egy kapcsolat örömöt vagy fájdalmat okoz, akkor hozzásegít minket egy tanulási folyamathoz. Azt gondolom, hogy jó megismerni azt a feladatot, amit nekünk szánt a sors a találkozással. A numerológia segítségével feltárhatjuk azokat a feladatokat, amit az adott kapcsolat kínál nekünk. Fontos megjegyeznem, hogy nem csak a párkapcsolatra érvényesek az alábbiak, hanem minden emberi, családi kapcsolatra is. Nem csak a szerelmünk, férjünk, feleségünk jelent karmikus, azaz eleve elrendeltetett kapcsolatot, hanem a szüleink, gyermekeink, sőt néha még egy szomszéd is.

 

Azt megállapítani, hogy pontosan miben áll a feladat, azaz mit várhatunk egy kapcsolattól sokszor hosszabb elemzést igényel, de nagy vonalakban megismerhető a probléma az alapkarakterek segítségével. Az alapkaraktereket úgy állapíthatják meg, hogy a születésnapok számát egy számjegyre egyszerűsítik, így a kilenc alapkarakter valamelyikét kapjuk meg. (Pl. aki 26-án született, annak az alapkaraktere 2 + 6 = 8)

 

Nézzük meg nagy vonalakban, hogy milyen kapcsolatra számíthatnak az egyes alapkarakterek.

 

1 – 1    Két lobogó tűz egyesülése hatalmas láng. A köztük lévő szerelem azonban előbb utóbb felemészti az energiájukat.

1 – 2    Az 1-es határozottsága biztonságot ad a 2-esnek, akik mindig egy kicsit bizonytalanok. Párkapcsolatuk általában harmonikus, jól kijönnek egymással.

1 – 3    Jó párosítás szerelemben, bár egy idő után rivalizálás alakulhat ki közöttük.

1 – 4    A szerelemben az 1-es számára egy idő után unalmassá válhat a 4-es, úgy érzi, hogy annak józansága letöri a szárnyait.

1 – 5     Sem szerelemben, sem munkában nem tartós a kapcsolat, de amíg tart, mindketten a mennyben járnak.

1 – 6    Jó párosítás szerelemben és munkában egyaránt. Kapcsolatuk egy életen át tarthat, de legalábbis addig, amíg az 1-es elég sikeres és megadja azokat az anyagiakat amire a 6-os vágyik.

1 – 7    Jól kiegészítik egymást. Az 1-es számára azonban lehet, hogy egy idő után unalmas lesz a partner.

1 – 8    A kapcsolatuk nagyon izgalmas, de előre vetíti a későbbi konfliktusokat. Előbb-utóbb megküzdenek egymással, de ameddig tart a kapcsolat a legcsodálatosabb kapcsolatra számíthatnak.

1 -9      A kapcsolatban az 1-es irányít. Ez lehet, hogy egy idő után nyomasztóan hat a 9-esre azonban, ha őszintén szeretik egymást és az 1-es tudja, hogy a 9-es milyen érzékeny, életre szólhat a kapcsolat.

 

2- 2      Az azonos napon születettek hasonló egyéniségek, ha nem is teljesen egyformák. Jól megértik egymást, hosszú időn keresztül jó társak lehetnek a magánéletben.

2 – 3    A 2-es nehezen viseli el a 3-as diktatórikus viselkedését, akik még bizonytalanabbá teszik a 2-est. A a 2-es csak a 3-as árnyékában élhet.

2 – 4    A 2-es és a 4-es kapcsolatában hol egyik, hol a másik van mélyponton. A 4-es hűséges és kedves. Nem okoznak egymásnak fájdalmat. Párkapcsolatban ideális kapcsolat.

2 – 5     A 2-es bizonytalansága és melankóliára hajlamos természete idegessé teszi az 5-öst. A 2-es segítheti az 5-öst, de az erős egyéniségtől és folytonos megaláztatástól mindig szenvedni fog.

2 – 6    Jó párosítás szerelemben. Nem szabad kritizálniuk egymást, mert ha nincs közöttük összhang, hamar megszakad a kapcsolat, mert mindketten sértődékenyek.

2 – 7    A 2-es partner nagyon jó különösen, ha nem bizalmatlanok egymás iránt. Tartósan tudnak együtt élni. Jól kiegészítik egymást.

2 – 8    A két ember nehezen érti meg egymást, de ha a 2-es feltétel nélkül elfogadja a 8-as hatalmát és mindenben engedelmeskedik, hosszabb ideig együtt maradhatnak. A 2-es egy idő után szabotálja a 8-ast, passzív ellenállásba vonul, ez mindkettejük számára rossz állapot.

2 -9      A 2-es bizonytalanságát a tökéletességre törekvő 9-es el tudja viselni, mert számára is nagyon ismerős ez az érzés. Tudják, hogy egymásra vannak utalva, érzik, hogy együtt könnyebben boldogulnak.

 

3 – 3    Módszereik megegyeznek, megértik egymást, azonban folyamatos a küzdelem közöttük. Tükröt tartanak egymásnak és nem tetszik amit benne látnak. Pont azt nem bírják elviselni a másikban, ami bennük is megvan.

3 – 4    A 3-as és a 4-es eleinte nagy vonzalmat érez egymás iránt, de később rájönnek, hogy milyen más a természetük. A 4-es mindent komolyan vesz, míg a 3-as könnyed, szórakozni vágyó. Különlegesen jó kapcsolat alakulhat ki köztük, mert azt látják meg a másikban, ami belőlük hiányzik. Nagy viták és nagy kibékülések jellemzik a kapcsolatot.

3 – 5     A rendkívül kreatív és kalandokat kereső 5-ös jó társa a 3-asnak a szerelemben. Mindketten kreatívak, vállalkozó kedvűek és vállalják a kockázatot.

3 – 6    Azonos rezgésű számok, nagyon jól megértik egymást. A 6-os biztosítja a 3-as számára a szabadságot, hajlandó kiszolgálni és széppé tenni az életét. A 3-as számára fontos a siker, a 6-os szereti a luxust és fontosak számára az anyagi javak, amit a 3-astól megkaphat.

3 – 7    E szám szülöttei gondolkodó emberek. Nem szeretik elhamarkodni a döntéseiket, ettől egy kicsit lassúnak, bizonytalannak tűnhetnek mások szemében. A 3-as nehezen viseli a 7-es okoskodását és megfontoltságát, így igazán csak akkor működik a kapcsolat, ha a 7-es alárendeli magát a 3-asnak.

3 – 8    A 8-as vonzódik a 3-ashoz, tetszik neki annak sikerorientáltsága. A 8-as birtokolni akarja a 3-ast, amit az nehezen visel el. Izgalmas kapcsolat, ami minkét félnek szárnyakat adhat. A párkapcsolat azonban előbb-utóbb véget ér.

3 -9      A 3-6-9 számok azonos rezgésűek, ezért e számok szülöttei mindig jól kijönnek egymással. A 9-es ember azonban mindig a tökéletes társat keresi, ezért sokszor bírálja a 3-ast, amit az nem biztos, hogy sokáig elvisel. Bár jó az együttműködésük az élet minden területén, valószínűleg ez a kapcsolat sem egy életre szól.

 

4 – 4    A 4-esek jól megértik egymást, szinte egymás gondolatait is kitalálják. Tartós kapcsolatukban mindketten biztonságban érzik magukat. Nagy az összhang közöttük az élet minden területén. Azt nyújtják egymásnak, amire igazán vágynak. Lehet, hogy egy kicsit unatkoznak együtt?

4 – 5     A rendkívül kreatív és kalandokat kereső 5-ösnek jó társa lehet a 4-es. Az 5-ös stabilitást, nyugalmat megbízható partnert talál az 4-esben. A 4-es életét felkavarja az 5-ös, izgalmat, színt visz a kapcsolatba. Kérdés, hogy egy mindig nyugtalan, új élményeket kereső 5-ös meddig bírja ki a 4-es mellett. Kivételek ez alól a 22-es napon születettek. A mesterszám tulajdonosai ugyanis nagyra törnek, és terveikhez az 5-ös éppen megfelelő. Ők együtt bármire képesek!

4 – 6    Ez a két alapkarakter jól megérti egymást. A 6-os szépséget, művészetet, szép otthont hoz a kapcsolatba, a 4-es a kereteket teremti meg, ami a 6-os számára nagyon fontos. A 4-es képes csodálattal adózni a 6-os értékei iránt, aki cserébe gondoskodik a 4-esről.

4 – 7    Mindkét alapkarakter gondolkodó ember. Nem szeretik elhamarkodni a döntéseiket, ettől egy kicsit lassúnak, bizonytalannak tűnhetnek mások szemében. A 4-es dinamizmussal és gyakorlatiassággal egészíti ki a 7-es okoskodását és megfontoltságát. Ennek ellenére nem lesz hosszútávú a kapcsolat, mert a 7-es hosszú távon nem viseli el, ha kimozdítják a komfortzónájából.

4 – 8    Sokra vihetik együtt akár vállalkozásban, akar az szerelmi téren. Kétségkívül a 8-as lesz az irányító a kapcsolatban. Ez a két szám azonban mégsem jó párosítás, mert hol egyik, hogy másik kerül hullámvölgybe az élete során.

4 -9      E két alapkarakter kapcsolata soha nem lesz mentes a vitáktól. A 9-es maximalizmusa irritálja a 4-est. Úgy érzi, semmi nem elég jó a 9-esnek. Ez a kapcsolat szerelmi téren rövid életű lehet. Az állandó kontrollt és megfelelési kényszert előbb – utóbb megunja a 4-es.

 

5 – 5     Azonos rezgésű 5-ösök erősítik egymást. A kapcsolatuk soha nem lesz unalmas, kalandos élet, lángoló szenvedély jellemzi. A szabadságvágyuk nagy, ezért elfogadják a nyitott kapcsolatot is.

5 – 6    Ez a két alapkarakter jól megérti egymást. A 6-os szépséget, művészetet, szép otthont hoz a kapcsolatba, az 5-ös sikereivel elő tudja teremteni a 6-os számára fontos luxus élethez az anyagi javakat. Az 5-ös azonban nem mindig értékeli a 6-os háziasságát, ezért az csalódott lesz. A 6-os nem tudja hosszútávon elviselni az 5-ös sikereit és függetlenségét.

5 – 7    A 7-es merev, pesszimizmusra hajlamos természete nem egyeztethető össze az 5-ös rugalmasságával és optimizmusával. Nem lesz tartós a kapcsolat, mert a 7-es nem sokáig viseli el, ha kimozdítják a komfortzónájából. A logikusan gondolkodó 7-esnek megbízható társ kell és biztonság, ezt az 5-ös nem képes számára biztosítani. Az 5-ös számára a 7-es egy idő után unalmas lesz, így nem valószínű hosszú távú kapcsolat.

5 – 8    Fantasztikus kapcsolat, jó együttműködés alakul ki a két alapkarakter között. Mindkettőjüknek fontos a siker, a karrier a társadalmi megbecsülés. A szerelmük izgalmas, változatos, mindig megújulhat.

5 -9      A 9-es nyugodtsága jó hatással van az 5-ösre. Ideális társak lehetnek, amíg a 9-es tiszteletben tartja az 5-ös szabadságvágyát és nem akarja magához láncolni. A mindig nyugtalan 5-ös számára a 9-es megnyugvást, biztonságot, jó hátteret tud teremteni, jól pótolják egymás hiányosságait. Mégis nagyon oda kell figyelniük a másikra, hogy tartós legyen a kapcsolat.

 

6 – 6    Azonos rezgésű 6-osok kapcsolata zavartalan lehet, mert egyforma az értékrendjük, azonos céljaik és igényeik vannak.  Arra kell figyelniük, hogy ne unják meg egymást és néha egy kis izgalmat csempésszenek be a kapcsolatukba. Mindketten kreatívak, művészi érdeklődésük is összefűzi őket.

6 – 7    A 7-es merev, pesszimizmusra hajlamos természete nem egyeztethető össze a 6-os könnyedségével. Életfelfogásuk annyira különböző, hogy csak sok áldozat árán tudják hosszú távon fenntartani a kapcsolatot. A 7-es precizitása a 6-os tevékenységének segítségére lehet, bár folyamatosan nyesegeti a 6-os szárnyait.

6 – 8    Fantasztikus kapcsolat, jó együttműködés alakul ki a két alapkarakter között. Tisztelik és csodálják egymást. A 8-as megteremti a 6-os számára oly fontos anyagiakat, bár a 6-osok is rendelkeznek pénzteremtési képességgel. Amikor a pénz és hatalom világa (8) összefog a szépség és kedvesség (6) erőivel akkor nagyon sokra vihetik a munkában is. Szerelmi életük izgalmas.

6 -9      Azonos rezgésű számok mindig jól kijönnek egymással. Közösek a céljaik és képesek közösen tenni a célok eléréséért. Harmonikus a kapcsolat a két ember között, jó társak párkapcsolatban  és munkában is. Akkor sem érdemes feladni a kapcsolatot, ha megbomlik az összhang, mert nehéz ilyen jó párosítást találni.

 

7 – 7    Azonos rezgésű számok, tökéletes társai egymásnak. Azonos tempóban élik az életüket, türelmesek egymással. Abban is egyetértenek, hogy nem szabad elhamarkodott döntéseket hozni. Ideális párkapcsolat. A probléma talán csak az, hogy nem ösztönzik egymást eléggé, így az előmenetelhez egy külső segítségre, impulzusra van szükség. Nyugodt, boldog életre számíthatnak együtt.

7 – 8    A 7-es szellemiségét jól kiegészíti a 8-as gyakorlatiassága. Mégsem biztos, hogy sokáig jól kijönnek egymással, mert a 7-es nehezen tűri a 8-as erőszakosságát. A párkapcsolat ezért nem tartható fenn sokáig, bár inspirálják egymást.

7 -9      Tökéletes kapcsolat. Mindketten vágynak a tökéletességre, maximalisták. A 9-esnek kell jobban óvni a kapcsolatot, ne várjon el a 7-estől ésszerűtlen dolgokat. Olyan kapcsolat ez, amiért -ha megrendül- érdemes küzdeni.

 

8 – 8    Azonos számok szülöttei általában jól kijönnek egymással. Két 8-as találkozása mégis nagyon veszélyes, folyamatosan harcolnak egymással. Olyan harcosok ők, akik ismerik a másik minden erősségét és a gyenge pontjait is. Tipikus „veszedelmes viszony”. Mindkét fél beveti a csábítás minden trükkjét. Izgalmas kapcsolat, lángoló szerelem lehet, de olyan tüzet gerjesztenek, amelyben könnyen elégnek.

8 -9      Ebben a kapcsolatban egyik fél sem lehet a győztes. Nem tudják egymást sokáig elviselni kivéve, ha a 9-es kitart a kapcsolat mellett. Valószínűleg csak azért marad, mert abban bízik, hogy megváltoztathatja a 8-ast. Keserves csalódások árán fogja megtanulni azt az igazságot, hogy soha senkit nem lehet megváltoztatni.

 

9 -9      Azonos érzelmek, célok és eszközök határozzák meg az igen harmonikus kapcsolatot. Mindketten maximalisták, így elfogadják a másiktól is, hogy tökéletességre törekszik. Együtt nagy célokért is küzdhetnek, a világ jobbításáért is, de fenyegetheti őket az a veszély is, hogy nem igazán találnak célokat. Azonban, ha közös céljuk van, akkor egymást támogatva egy életen keresztül kitartanak egymás mellett.

 

dr. Kézdi Andrea

spirituális tanácsadó, numerológus

www.spiritflow.hu