Milyen éved lesz 2018-ban? Személyes éved tükrében eláruljuk!- Dr. Kézdi Andreától

Előrejelzés a személyes év tükrében 2018-ra

Azt gondoltuk, hogy a nagyon zaklatott és új korszakot nyitó 2017-es, 1-es év után végre a 2-es évben egy kicsit megnyugodhatunk. A kettes évre általában az a jellemző, hogy egy kicsit nyugodtabb, befogadóbb időszak következik az új korszakot elindító egyes Univerzális év után. A 2018-as év számjegyeit összeadva 11-et kapunk, és tudvalevő, hogy a 11-es egy mesterszám. Mint a mesterszámokat általában, így a 11-es számot sem egyszerűsítjük tovább. Ha egy mondattal szeretném jellemezni az évet akkor ez így hangzik: „2018 – a változás éve”.

Az hogy ez az ún. univerzális év hogyan hat ránk, az mindig attól függ, hogy nekünk milyen személyes évünk van. A 2018-as esztendőben mindenki nagy változások elé néz.

 

A saját személyes évét mindenki úgy számolhatja ki, hogy a születése hónapjának számához hozzáadja a születésnap számát, és ehhez az univerzális év számát, jelen esetben a 11-et. Ezt követően addig adjuk össze a számjegyeket, amíg egyjegyű számot nem kapunk, vagyis egy számot 1-től 9-ig.

(Pl. egy 1969.07.15-én született személy esetében : 2018.07.15= 24/6-os a személyes év születésnapjától, addig pedig 5-ös.)

A numerológia hagyománya szerint a személyes éve mindenkinek a születésnapjától születésnapjáig tart. Ez azonban módosul aszerint, hogy hogyan alakul az Univerzális év, azaz olyan számot kapunk-e, amely bemozgatja, vagy éppen lelassítja a saját személyes évünket.

A 2018-as év mindenkinek megemeli az energia szintjét. Ez az év mindenki életébe változást hoz, hiszen az ember soha nem tudja függetleníteni magát a körülötte zajló eseményektől.

Nézzük meg tehát, hogyan hat a 2018-as év magas rezgése, energiája a különböző személyes évű emberekre.

1.

Akinek 1-es személyes éve lesz, nagyon sok energiával telítődik, hiszen a 11-es nem kettes, hanem két egyesből áll. Érdemes kihasználni ezt a rendkívül aktív időszakot! Akinek tehát ez a személyes éve, az minden újdonságba belefoghat, hiszen egy új ciklus kezdődik az életében. Tanácsolom, hogy az új ciklust mindenki úgy kezdje el, hogy elindít olyan új dolgokat, amik meghatározzák majd a következő kilenc évét is. Erre most ez az időszak nagyon kedvező lesz.

2.

A 2-es személyes évükbe lépő emberek legyenek nagyon óvatosak a 2018-as évben! Azt gondolnánk, hogy együtt rezegnek az Univerzummal, hiszen ha összeadjuk az év számjegyeit és egy számjegyre egyszerűsítjük, akkor 2-est kapunk. Általánosságban ez igaz lenne, de a mesterszámot nem adjuk össze, így nem tudják élvezni a kedvező hatást. A pénzügyeik terén járjanak el körültekintően, ha lehet ne vegyenek és ne adjanak kölcsönt.

3.

Az erőteljes energiákat jól kihasználhatják a 3-as személyes évükbe lépő emberek. Ez a siker éve lesz számukra! Nem csak a születésnapjuktól, hanem már az év elejétől számíthatnak a javulásra az életükben. Erősödik a kommunikációjuk és az emberi kapcsolataikban is pozitív változást tapasztalhatnak.

4.

A 4-es személyes év általában nem túl kellemes. Ilyenkor mindenki úgy érzi, hogy nyugalomra van szüksége. Egy kicsit nehezen mozdul minden körülöttük. Ez az az időszak, amikor semmi nem sikerül. Nem kell erőltetni! Most mégsem lehet visszavonulni, mert valahogy cselekvésre kényszeríti őket is az Univerzális év energiája. Mégis jobb, ha nem engednek a kísértésnek és elhalasztják azt, hogy új dolgokba fogjanak. A meglévő dolgokat, párkapcsolatokat, munkahelyet, stb. meg kell őrizni!

5.

Az 5-ös személyes év általában nagyon aktív időszak, sok minden történik az emberrel. Fel sem lehet készülni az eseményekre, csak gyorsan, hirtelen kell reagálni. Nagyon nagy energiák feszítik most az ebben a személyes évben lévőket. Jól kihasználva a lehetőségeket, a mozgalmas és izgalmas időszakban nagy sikereket érhetnek el. Most egy kis pénzügyi kockázatot is érdemes vállalni, mert sikerrel kecsegtet az időszak. Az is lehet azonban, hogy forradalmi tettekre sarkalja az 5-ös személyes év és tüntetéseken találja magát, vagy aktívan politizál.

6.

A 6-os évbe lépők a boldogságot fogják keresni ebben az évben. Előtérbe kerülhetnek a párkapcsolati problémák. Az otthonnal, a családdal is lehetnek gondok. Mégis minden külső segítség nélkül sikerül megoldani a problémákat és a boldogságot csak fokozza a nehézségek leküzdése. Az év a művészetekről is szól. Aki foglalkozik valamilyen művészettel, annak továbblépést és sikert hozhat az év.

7.

A mindig csendes, nyugodt 7-es személyes év most egy kicsit zaklatottabb lesz az átlagosnál. Ez az időszak a tervkészítés ideje, a gondolkodásé és nem a cselekvésé. Mégis az emberek késztetést fognak érezni arra, hogy most cselekedjenek is. Legyenek nagyon megfontoltak! Nem kell elhamarkodni most semmit, várják meg a következő személyes évüket, akkor garantált lesz a siker.

8.

A 8-as szám a harcosok száma. Az időszak küzdelmeket hoz, de a végeredmény a siker! Szerencsés lesz az a politikus, aki 8-as személyes évében van, mert most garantált részére a győzelem. A 11-es év akadályokat állít a nyolcasok elé, de csak azért, hogy még nagyobb legyen a diadal.

9.

Nem ígér sok jót az év a 9-es személyes évükbe lépő embereknek. Amúgy is az egyik legnehezebb időszak ez minden ember életében, hiszen sok veszteség éri a ciklus végén az embereket. Sok mindentől és mindenkitől kell elbúcsúzniuk. A 11-es Univerzális év nem könnyíti meg a dolgukat, még váratlan akadályokat is állít eléjük.

 

Minden elemzésemkor elmondom, hogy minden embernek olyan éve lesz, amilyent csinál magának. Az Univerzális év, vagyis a körülöttünk lévő világ hatásaitól nem függetleníthetjük magunkat, de van szabad akaratunk és választásunk abban, hogyan éljük meg az  eseményeket. Azt kívánom mindenkinek, hogy használja fel jól az energiákat és a lehető legboldogabb időszakot teremtse meg magának!

Dr. Kézdi Andrea

Spirituális tanácsadó, numerológus