Parapszichológus szemmel – Mit is tanít a Tiszta Forrás Intézet-Molnár Marianna írása

Mit is tanulunk/tanítunk itt a Tiszta Forrás Intézetben 2 év alatt? Az első évben tantárgyakat: numerológia, asztrológia, kronobiológia, tarot, grafológia,…; az alapokat. Az, hogy van más is és lehet másképp is látni a világot, mint ahogy azt az általános iskolától az egyetemig megtanultuk.

És a második évben? Második évben összeszintetizálunk szinte mindent mindennel. Azaz megnézzük, hogy egy-egy tárgyból tanultak hol és hogyan fonódnak össze. A részek hogyan adják ki az egészet- azaz miből lesz a cserebogár- egy név és egy születési dátum alapján hogyan hull le a lepel egy emberről.

Ez egy hosszú utazás, ami alatt annyi mindent megtudhatunk másról, vagy magunkról, amit talán még saját magának sem mer bevallani az ember.

Erre a hosszú utazásra hívunk, amikor a Spirituális Önismereti Konzulensi képzést ajánljuk.

Azért, hogy konkrétan legyen egy elképzelés, milyen mélyen is elemezzük ki az embert, akár már 2 év után is, itt elolvasható a  szakdolgozatom *.

Aki ezek után kedvet érez és van bátorsága is hozzá, hogy elinduljon az Önismeret mélyebb rétegei felé, azokat várjuk sok szeretettel nyílt napjainkon, illetve a 2019. szeptember 7-én  induló képzésünkön.

Molnár Marianna

*A személyiségi jogok védelme miatt a dolgozat nem tartalmazza az eredeti nevet, illetve a tantárgyakra szétbontott elemzéseket.