Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.10.28

Október 28.

Még mindig itt a diplomatikus kommunikáció ideje (a Merkúr visszahátrál a Skorpióból a Mérlegbe, a Vénusz belép a Szűzből a Mérlegbe)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot, az önkifejezést jelképező Merkúr visszahátrál a Mérleg jegyébe. A Mérleg fő jellemzője a tárgyilagosság, a szélsőségek elkerülése, a mindenki számára megfelelő döntés meghozatala. Most ezt a fajta kommunikációt tapasztalhatjuk – talán azért is, hogy még jobban figyeljünk egymásra, ha beszélünk, ne csak a magunkét mondjuk, ha másokat hallgatunk, valóban halljuk meg, amit mondanak.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Vénusz egyvonalban a Szuper Galaktikus Központtal, Nap – Chiron kvinkunx   

A Mérlegbe átlépett Vénusz egyvonalba kerül a Szuper Galaktikus Központtal, a Szűz Extragalaktikus Szuperhalmaz közepével, amely az egyik fontos égi kulcsterület a transzcendentális karmaasztrológiában, és a „soha semmi nem elegendő” dilemmáját hordozza. A Vénusz ebben a jegyben hűvös és tartózkodó lenne, de a Szuper Galaktikus Központ csillapíthatatlan vágyakkal telíti, amelyek mindenkinél egyénileg más-más alakot ölthetnek. A lényeg az, hogy akiknél ez az állás (Mérleg 1 fok) „gyárilag” prominens a születési képletben, azoknak az életét áthatja a „semmi nem elég” érzete. Közben a Skorpió Nap a Kosban hátráló Chironnal alkot egy bi-direkciós karma-fényszöget. Megvilágítja és erővel telíti a karmikus sebek kentaurját, amitől a sérülések felfakadhatnak, de erre sajnos szükség is van, ha valóban gyógyulni szeretnénk.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!