Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.12.21

December 21.

Elcsendesülés (Téli Napforduló, Jupiter – Szaturnusz konjunkció)

A mai napon a megkötéseket, a szabályokat, de a biztonságot is jelentő Szaturnusz, valamint a sikert, szerencsét jelentő, a mindenből sokat adó Jupiter áll együtt. A két égitest a helyes mértéket mutatja – ma megláthatjuk, hol vannak a határok, mi az, amikor a vágyink is teljesülnek, de nem esünk túlzásba sem. A mai nap nappala a legrövidebb, ma van a Téli napforduló, amikor megkezdődik a csillagászati tél. És bár, ha lassan is, nemsokára elkezdenek rövidülni az éjszakák és hosszabbodnak a nappalok, ideje kicsit elcsendesülni, átgondolni az eltelt időszakot, számba venni az idei év eseményeit.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Jupiter – Szaturnusz konjunkció szextilben a Juno – Astraea konjunkcióval, szemi-szextilben a Nap – Merkúr konjunkcióval

Ma eljutunk az évkörben a legsötétebb nappal – leghosszabb éjszaka misztériumához, a téli napfordulóhoz (holnaptól elindul visszafelé a Nap, növekedni-erősödni fog a fény), és éppen ma egyesül a két sorsbolygó is, amely egy teljesen új 20 éves és 200 éves korszak bevezetője. Jeles napról van tehát szó, és mindazok, akiknek vannak állásaik a jegyek nulladik fokán, érezni fogják az energetikai váltást. Közben egy alakzat is kirajzolódik, hiszen a Nap – Merkúr konjunkció szextilt vet a Juno – Astraea konjunkcióhoz (sorsváltoztatás a kapcsolatokban), és szemi-szextilt a két sorsbolygóhoz, ami a helyes mérték megteremtését szolgálja.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!