Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 3. 19.

Március 19.

Érzelmi kiáradás (Jupiter – Neptunusz szemi-szextil)

A mai napon a sikert, szerencsét, sok pénzt jelentő Jupiter és az érzékenységet, a beleérző képességet, a felsőbb dimenziókat megmutató Neptunusz áll nevelő fényszög kapcsolatban.
A két égitest jelölhet pénzbeli örökséget – amelyet becsülj meg – valamint érzelmi kiáradást, megnyílást, ami szintén hozhat jót, akár anyagi téren is. Azonban, ha nem veszed komolyan, ha nem értékeled, ne lepődj meg, ha a két szék között a padlón találod magad.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Nap – Uránusz novil, Nap a Sheat állócsillagon

A Halak utolsó fokán járó Nap ma két fontos karmaasztrológiai állást is létrehoz. Egyrészt áthalad a Sheat-on (béta Pegazus), amely az öngyilkosok egyik gyógyuló helye. Sokszor elmeséltem már, hogy a földi sík egyik alappillére a fizikai test, a lélek 3Ds ruhája. Vigyáznunk kell rá, gondoznunk és ápolnunk kell, elpusztítása pedig lélek szinten a legnagyobb vétek. Éppen ezért ha megtörtént, muszáj volt gyógyítani, a Sheat pedig az első számú ilyen világ. A Nap ma egyvonalba kerül vele, és lecsatornázza hozzánk a minőségét. Közben egy novilt (40 fok) is létrehoz a Bika Uránusszal, amely az önfeláldozás, az áldozathozatal fényszöge, és lehetővé teszi, hogy végrehajts valami fontos tettet – önmagadért vagy a közösségedért.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!