Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 3. 23.

Március 23.

Viták, harcos kommunikáció (Merkúr – Mars kvadrát)

Ezen a napon a kommunikációt, az önkifejezést megmutató Merkúr és a harcot, a cselekvő erőt jelképező Mars áll feszült kapcsolatban. Ma előfordulhatnak összeszólalkozások, elhangozhatnak bántó mondatok, kijelentések. Ha meg tudod tenni, inkább számolj el háromig, mielőtt visszavágsz bárkinek – ezzel akár elejét is veheted a további vitának, és az is lehet, hogy így kiderül, mi okozza az adott helyzetben ezt a feszültséget.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Komplex fényszögkép 11-12 fokon (Merkúr, Mars, Szaturnusz, Ceres, Vesta  

Ma egy újabb komplex fényszögkép pontosodik be, ezúttal a jegyek 11-12. fokán, amely tulajdonképpen egy Bumeráng, egy változó T-kvadrát, és egy Harmónia Háromszög egybekapcsolódásából jön létre, ráadásul megtalálható benne a napokkal ezelőtt elemzett változó levegő Mozdony is. Nézzük meg az alkotókat:

Bumeráng: a Sors Ujját a Szűz Vesta, a Vízöntő Szaturnusz, és a Kos Ceres adja (családnak, otthonnak, hazának tett fogadalom), a Bumeráng tengelyét a Vesta-hoz vetülő Halak Merkúr oppozíció alkotja (érzelmek általi megértés).

Változó T-kvadrát: az apexet (csúcsszöget) az Ikrek Mars adja (értelmes akarat), oda összpontosul a feszítő energia a Vesta-tól (fókuszálás) és a Merkúrtól (megértés).

Harmónia Háromszög: az apex a Ceres (otthon, haza, család), amely az áldásos energiát a Marstól (akarat) és a Szaturnusztól (kitartás) kapja.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!