Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 3. 31.

Március 31.

A bennünk rejlő szépség, harmónia (Vénusz – Leszálló holdcsomó trigon)

Ezen a napon a szépséget, a nőiességet, a jó anyagi lehetőségeket is jelképező Vénusz és a karmikus sorstapasztalatokat megmutató Leszálló Holdcsomópont áll áldásos kapcsolatban. Ma megélhetjük a bennünk lévő harmóniát, felfedezhetjük, hogy igenis képesek vagyunk megteremteni azt az anyagi helyzetet, amire szükségünk van. Ne félj belenézni a tükörbe, merd élvezni az életet, annak szépségeit – a képesség, a karmikus tapasztalat ott van benned.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Harmóniateremtő fényszögkép 23 fokon (Merkúr, Jupiter, Juno, Eris)

Egy Harmónia Háromszög és egy Angyalszárny kapcsolódik ma egybe, amelyeket a következő égitestek alkotnak a jegyek 23. fokán:

Harmónia Háromszög: a Vízöntő Jupiter áll az apexen, amelyhez a Kos Eris és a Nyilas Juno vet egye-egy szextilt. A Jupiter – Eris kapcsolatok a szerencsésen megváltozó külső körülményeket, míg a Jupiter – Juno fényszögek az égben köttetett házasságokat jelölik.

Angyalszárny: a Halak Merkúrhoz a Kos Eris és a Vízöntő Jupiter vet egy-egy szemi-szextilt, ami ugyanezeknek a folyamatoknak az érzelmeken keresztüli megértését segíti.

Ugyanakkor létrejön egy változó kvadrát is a Merkúr és a Juno között, ami azt sugallja, a jótékony folyamatokat egy verbális nézeteltérés vagy sértés előzheti meg.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!