Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 4. 18.

Április 18.

Mély, igaz, de kérlelhetetlen szavak (Merkúr – Plútó kvadrát, Mars – Plútó kvinkunx)

Ezen napon a kommunikációt, a tudatosságot jelentő Merkúr feszült kapcsolatban áll a transzformációt, a hatalmat, a titkokat jelképező Plútóval. Ez az energia hozhat akár kellemetlen, esetleg fájó beszélgetéseket, rácsodálkozásokat, megértéseket, amelyek, bár nem esnek jól, vagy nagyon mélyen hatnak, mégis, valószínűleg egytől egyig igazak. Szintén ma hat a Plútó és az erőt, akaratot mutató Mars karmikus kapcsolata – ez csak alátámaszja, hogy a rejtett, eltitkolt dolgok felszínre kerülése pont időszerű volt.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Fényszögkép 26-27 fokon (Nap, Merkúr – Medea, Mars, Jupiter – Dike, Plútó, Sedna – Hungaria, Mars – Chaos)

Több égitest szövetkezik ma a jegyek 26-27. fokán, ráadásul néhány érdekes és magyar szempontból lényeges aszteroida is belekapcsolódik a téridő alakulásába. Az alkotók a következők:

Nap – Merkúr – Medea a Kosban (a görög mitológiában Médea Héliosz napkirály unokája, Kirké varázslónő unokahúga, Hekaté hold istennő papnője. Mivel a hármas konjunkció éppen Nap-Merkúr kazimi során jön létre, a téridő sejtelemmel és varázslattal telítődik).

Mars – Chaos az Ikrekben (teremtés a semmiből, a puszta akarat által)

Jupiter – Dike a Vízöntőben (Diké a jogos megtorlás istennője, a Jupiterrel szövetkezve az igazságot szolgálja)

Plútó a Bakban (a megcsontosodott hatalmi szerkezetek transzformációja)

Sedna – Hungaria a Bikában (minden szempontból magyar teremtés, a szétdarabolódás és újra összerakás képességének felhasználásával, fizikai és érzelmi síkon egyaránt)

A Nap és a Merkúr holnaputánra elhagyja az alakzatot, a többi részt vevő azonban még napokig-hetekig hatótávolságon belül marad.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!