Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 5. 18.

Május 18.

Gondoskodó szeretet (Hold – Vénusz szextil)

A mai napon az anyai szeretetet, az érzelmeket jelentő Hold és a szépséget, a harmóniát megmutató Vénusz áll kedvező kapcsolatban. A mai napon érezhetjük azt a gondoskodó szeretetet, ami az édesanyákat jellemzi, ma valószínűleg odafigyeléssel, megértéssel, érzelmekkel telítve fordulunk mások felé.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Fényszögkép 11-12 fokon (Holdcsomó, Vénusz, Uránusz, Chiron, Hold, Vesta)

Ismét egy csodaszép fényszögkép formálódik az égbolton a jegyek 11-12. fokán, amelyet az Ikrek-Nyilas Holdcsomók (a múlt és a jövő, a lexikális tudás és a bölcsesség szintézisének dilemmái), az Ikrek Vénusz (könnyed flört), a Bika Uránusz (harmonikus változtatás), a Kos Chiron (erőszakkal, vérrel, tűzzel összefüggő sebek), és a Szűz Vesta (fókuszálás a rendteremtésre) hoz létre. A déli órákban csatlakozik hozzájuk az Oroszlán Hold (kreatív, büszke, játékos lelkület), s a képen több fontos alakzatot is felfedezhetünk, de az alapot a változó jegyekben létrejövő Karma Ketrec (Holdcsomók, Vénusz, Vesta), és a tűz – levegő Sárkány (Holdcsomók, Vénusz, Chiron, Hold) biztosítja. Gyógyulásra, változások beindítására, harmóniateremtésre egyarán alkalmas a mai téridő.

Érdekelnek a születési képletben kirajzolódó alakzatok? Szeretnéd jobban érteni őket? Jelentkezz a workshopra: https://tisztaforrasintezet.hu/workshopok/konfiguraciok-es-oldasaik-1-nap/

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!