Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 7. 13

Július 13.

Amikor a szó kincset is ér (Merkúr – Jupiter trigon)

A mai napon a kommunikációt, a tudatosságot, a tanulást jelképező Merkúr és a sikert, szerencsét, a mindenből sokat adó, a sok pénzt is jelentő Jupiter áll áldásos kapcsolatban.
Ma jellemző lehet ránk a bőbeszédűség – de ennek most az előnyeit élvezhetjük –, lehetnek olyan ötleteink, amelyekkel előrébb juthatunk. Ma a jókor, jó embernek kimondott szavak is gyümölcsözőek, illetve a tanulmányainkban vagy akár egy tárgyalás során is érhetünk el sikereket.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Stacionáris Pallas Athena szemben a Vesta-val

A Halak Pallas Athena (önfeláldozó érzelmekkel telített bölcsesség) ma megáll égi útján és holnaptól hátráló mozgásba kezd, közben pedig szembe kerül a Szűzben haladó Vesta-val. A fókuszáló képesség aszteroidája hamarosan elhagyja ezt a jegyet, éppen ezért most még érdemes kihasználni külső és belső rendteremtésre egyaránt, a Mérlegben majd másra (elsősorban párkapcsolatokra, emberi kapcsolatokra) fókuszálhatunk. Ugyanakkor a Pallas Athena-tól érkező fényszög a dolgok végig-gondolásában segíthet, nehogy rendmániássá válva túl sok mindent hajigálj ki az életedből.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!