Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 7. 17

Július 17.

A személyiség tökéletesítése vagy elmerülés a hatalomban? (Nap – Plútó oppozíció)

A mai napon a személyiséget, a személyiségfejlődést jelképező Nap és a hatalmat, a transzformációt, a titkokat szimbolizáló Plútó áll szemben egymással. Ma választás elé kerülhetünk – legalábbis, valószínűleg annak éljük meg – hogy egy bizonyos helyzetben a saját személyiségünket, szellemiségünket helyezzük előtérbe – vagy azt nézzük, milyen előnyhöz jutunk, mit nyerünk, szerzünk, alakítunk általa? Talán az lenne a legjobb, ha a kettő nem lenne szöges ellentétben egymással – így megmaradunk hitelesnek és jól is járhatunk.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Kamaasztro profiknak: Anaretikus Vesta trigonban az anaretikus Sedna – Fekete hold Lilith konjunkcióval  

A néhány nappal ezelőtt bepontosodott Sedna – Fekete Hold Lilith konjunkció még mindig nagyon szoros, ami eleve lehetővé teszi, hogy az életed nem működő szegmenseit bátran, tisztességesen átvariáld, most viszont a Szűz Vesta egy csodaszép föld trigont vet hozzájuk, ami gyakorlati szinten segít ráfókuszálni a talányra.

Ha egy születési (statikus) képletben találsz anaretikus fényszögképet, az rendszerint azt jelzi, valamit nagyon nem sikerült túlhaladni és megoldani, a tranzitok azonban dinamikus (folyamatosan változó) rendszert alkotnak, és ezáltal lehetővé teszik, hogy mozgásba hozzuk mindazt, amit eddig nem mertünk. Holnap délelőttre viszont szétesik az energia, érdemes addig hasznosítani, amíg tart.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!