Halál-konstellációk (1 nap) 2021.06.04 (péntek)

Workshop 2021

A halál az élet természetes velejárója, mégis félelmetes és rettenetes az átlagember számára. De vajon mindig féltünk a haláltól? És vajon lehet ezen a félelmen enyhíteni? Szabad-e egyáltalán beszélni róla?

A legtöbb asztrológiai iskola a téma említését is tiltja. Pedig az asztrológiai képlet tartalmazza azokat az egyedi időkulcsokat, amely a fontos életeseményeket és életváltásokat jelzik. Vajon kiszámolható belőlük a halál várható dátuma is?

A középkori asztrológia ismeri a titkot, a felfedéséhez azonban szükséges a „belelkesülés képlet”, amelynek az elkészítéséhez ismerni kell a születés pontos körülményeit (például azt, hogy melyik égtáj felé pillantotta meg az újszülött a napvilágot). Ezeket a mai világban szinte lehetetlen utólag kideríteni, mivel nem otthon születtünk, és nem volt, aki a fontos részleteket bejegyezze a családi bibliába.

A transzcendentális karmaasztrológia messze nem rendelkezik hasonlóan pontos eszköztárral, ráadásul alapvetően tiszteli a szabad akarat hatalmát, mi tehát nem szoktunk sommás kijelentéseket tenni.

A témát azonban érdemes körül járni, s az egy napos workshop erre tesz kísérletet.

Ára: 25,000 Ft

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!