Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.11. 14

November 14.

Személyes siker, győzelem (Nap szextilben a Jupiter – Plútó konjunkcióval)

A mai napon a sikert, szerencsét képviselő Jupiter és a hatalmat, a mélységet, a transzformációt jelentő Plútó együttállásához kapcsolódik kedvezően a személyiéget jelző Nap. A mai energia támogat abban, hogy személyes sikereket érjünk el, hogy az önmegvalósítás útján töretlenül haladjunk – erre nemcsak minden lehetőségünk lesz adott, de mi magunk is tudjuk a számukra megfelelő irányba alakítani azokat.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Kismozdony (Nap szextilben a Jupiter – Plútó – Pallas Athena hármas konjunkcióval, kvinkunxban az Erisszel)

Három égitest mozog hetek óta szoros együttállásban a Bakban: a Jupiter (bőség, expanzió, optimizmus), a Plútó (erő, hatalom, transzformáció), és a Pallas Athena (bölcsesség, honvédelem), s mindhárman kvadrátot vetnek a Kos Erishez, a drasztikusan megváltozó külső körülmények kentaurjához. Ma a Skorpió Nap egy Kismozdonyt alkot velük, amely tudatos hajtóerőt és életenergiát biztosít, s ezáltal oldja is az idei év legnehezebb karmaasztrológiai fényszögét, a Plútó – Eris kardinális kvadrátot.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!