Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2020.11. 16

November 16.

Nem a szerelem, a kényelem ideje (Vénusz kvadrátban a Jupiter – Plútó konjunkcióval)

A mai napon a sikert, szerencsét, sok pénzt megmutató Jupiter és a hatalmat, a titkokat jelentő Plútó együttállásával – ami az átütő sikert is jelenti  – áll feszült kapcsolatban a szerelmet, harmóniát, szépséget megmutató Vénusz. Ma akadozhatnak a szerelmi kapcsolatok, esetleg bármi, amit jónak gondoltunk és azt hittük, sikeres lesz, az mos érzelmi, szerelmi téren nem igazán működik. Ma nem az élet élvezete, a kellemes dolgokban való elmerülés hozza a megoldást, ezért talán jobb aktív, tevékeny teendőket tervezni mára és kicsit félretenni luxust.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Kardinális T-kvadrát (Vénusz szemben az Erissel, kvadrátban a Jupiter – Plutó – Pallas Athenaval), amit a Nap old

A tegnapi-tegnapelőtti állások még mindig nagyon szorosak, ma pedig a Mérlegben haladó Vénusz egy kardinális T-kavdrátot alakít a szereplőkkel. A Vénusz – Eris oppozíció kiboríthat, mert a drasztikusan megváltozó külső körülmények szétbonthatják a harmónia szöveteit, az apexet (csúcsszöget) alkotó hármas konjunkció pedig mindent felnagyít (Jupiter), intenzitással telít (Plútó), ugyanakkor bölcsességet is kölcsönöz a téridőnek (Pallas Athena). Szerencsére a Skorpió Nap szextilje is még hatótávolságon belül van, ami energiát és termékeny lehetőségeket biztosít a megoldáshoz.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!