Napi Asztrológiai Energetikai Minta 2021. 3. 28.

Március 28.

Az erő diadala (Kos Telihold)

Ezen a napon az érzelmeket, az ösztönszintet képviselő Hold a Telihold fázisában és a Kos jegyében jár. Teliholdkor kiteljesedhet a lelkünk, az érzelmeink, sokkal érzékenyebbek is vagyunk. A Kos Telihold magában hordozza a Kos jegy kezdeményezőképességét, határozottságát, esetleges makacsságát, önérvényesítő képességét. Most ezek az energiák hatják át az érzelmi, lelki életünket – ami segíthet új kapcsolatok kialakításában, fontos döntések meghozásában is.

Párdi Petra mester fokozatú parapszichológus, a Tiszta Forrás Intézet volt hallgatója

pardi.petra02@gmail.com

Karmaasztro profiknak: Telihold a Vénusz – Chiron konjunkción, kvinkunxban a Vesta-val, szemi-szextilben az Uránusszal (Harmonika)

A mai Telihold Kos Napját a Vénusz – Chiron konjunkción találjuk, ráadásul a hármas együttállás még két égitesttel alkot pontos fényszögeket, tehát ismét egy olyan lunációt élhetünk át, amely során a két fényadó mellett mások is beleszólnak a téridő alakulásába, ezúttal a jegyek 8-9. fokán. A Vénusz – Chiron fényszög kettős értelmezése, hogy a szerelem fáj, de a szerelemnek gyógyító erejűnek kell lennie, s mivel a Nappal állnak együtt, egyszerre élhetjük át tudatosan is a sebesülést és a lehetséges gyógyulást. Ugyanezt a folyamatot támogatja a kirajzolódó Harmonika, amelyet a Vesta (fókuszáló képesség) és az Uránusz (változás) alkot velük. A Teliholdak a beteljesülésről szólnak, a Kos – Mérleg az önérvényesítés és az együttműködés dichotómiája, a keletkező fényszögkép pedig a változásokra és az egyensúlyteremtésre való fókuszálást egyaránt lehetővé teszi.

Griga Zsuzsanna karma asztrológus

zsuzsanna.griga@gmail.com

#transzcendentalisasztrologia #TFI

Ha szeretné megtudni, hogyan készíthető ilyen elemzés, nézze meg képzéseinket:

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!