Forrás Fesztivál -Szakos Péter

Részletek, jegyvásárlás: https://fesztival.tisztaforrasintezet.hu/

Előadóink:

     Szakos Péter

17 évig mérnökként dolgoztam egy multinacionális cégnél. Az évek alatt számos megmagyarázhatatlan élethelyzet hatására kezdtem érdeklődni az “alternatív” életszemlélet felé. Mint később kiderült, az életem történéseinek valós okait, eredőit, a valós értékrendet itt találtam meg, s ezzel felismertem, hogy a valóság nem az, amit a racionális elmémmel korábban annak képzeltem.

A tudatos önismereti úton járva, lassan kialakult bennem egy olyan értékrend, egy olyan világkép, ami azóta is alapjául szolgál jelen életem működésének, döntéseinek. Az elmúlt jó pár év alatt értettem meg és dolgoztam fel gyermekkorom egyik nagy tragédiáját – az egyik szülőm elvesztését – is, ezzel félelmeimet, érzelmi blokkjaimat, szorongásaimat kioldava, most teljes értékű, felnőtt életet élhetek. Végre felismertem a történések valós okát, megértettem és megéreztem, hogy az életem során minden csakis értem történt.

A megértésben sokat segített a Tiszta Forrás diákjaként eltöltött 3 év, illetve az ezidő alatt fel-fel bukkanó érdeklődés hatására tapasztalt spirituális élmények sorozata. Mindezekre alapozva óráimon egy holisztikus nézőpontból adom át a sok lehetőséget rejtő kronobiológiai-pszichogenetika ismereteit.

Holisztikus kronobiológiai pszichogenetika A “belénk kódolt” személyiség

A kronobiológiai pszichogenetika fiatal tudomány, mely épp ezért igen alkalmas arra, hogy a rohanó világunkhoz alkalmazkodva, pilanatok alatt adjon bőséges információt magunkról, vagy más emberről.

Csupán egy születési dátum alapján fizikai, érzelmi és szellemi szinten egy-egy dinamika pár segítségével olyan mély és belsőséges (és mindeddig rejtett) mozgató erők fedhetők fel önmagunk előtt, amik a mindennapokban a háttérből irányítva előidézik életünk boldog vagy épp boldogtalan pillanatait. Azonban abban a pillanatban, ha felismerjük a születésünk pillanatában ránk ruházott lehetőségeinket, képesek lehetünk azt kiaknázva egy sokkal teljesebb életet élni, kapcsolatainkat helyre tenni, tehetségünket hatványozottan kihasználni.

Szakos Péter

Várunk mindenkit sok szeretettel!

Kérjük, jelentkezzen be a hozzászóláshoz!